Ledig stilling Bergen/Florø: Sakkyndig kontrollør løfteutstyr

Westcon Løfteteknikk AS
Publisert
9/3/2021

Til vår avdeling i Bergen/Florø, søker vi nå en Sakkyndig kontrollør innen løfteutstyr

Søknadsfrist

24.03.2021

Stillingstittel

Sakkyndig Kontrollør Løfteutstyr

Ansettelsesform

Fast

Arbeidssted

Bergen/Florø

Send søknad

På grunn av økende oppdragsmengde, og for å styrke kompetansen i avdelingen vår i Bergen/Florø, søker vi etter en sakkyndig kontrollør innen løfteutstyr. WCL søker personer som kan arbeide effektivt og strukturert, og gode samarbeidsegenskaper vil være viktige.

Kvalifikasjoner
  • Søkere med mekanisk fagbrev uten kontrollør-kompetanse vil også bli vurdert
  • Kontrollørkompetanse på løfteutstyr/innretninger med gyldig kompetansebevis som kontrollør av arbeidsutstyr, med ett eller flere av "G-kontrollør"-kurs
  • Utdannelsesbakgrunn innen Mekanisk, og/eller Elektro/Automasjon/PLS er et pluss

Personlige egenskaper
  • Positiv holdning til flerfaglig arbeid
  • Gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Gode samarbeidsegenskaper

Vi tilbyr

Westcon Løfteteknikk AS tilbyr arbeid i et solid firma med et godt og uformelt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og gode velferdsordninger, som firmahytte, etc.

Om Westcon Løfteteknikk

Westcon Løfteteknikk AS (WCL) ble etablert som eget aksjeselskap i 1997 og har hovedkontor i Haugesund og avdelingskontor i Stavanger (Harestadvika) og Bergen/Florø.  Selskapet er en av landets ledende leverandører av produkter og tjenester innen løfteteknikk og har ca. 150 ansatte. WCL representerer et kommersielt totalkonsept som innbefatter direkte import for salg og utleie av kraner og løfteutstyr, sakkyndig virksomhet, tilkomstteknikk, flerfaglig personell og materialkontrollsamt sikkerhetsopplæring for bruk av arbeidsutstyr.

Send søknad

Les flere nyheter