Ledig stilling som Sakkyndig Kontrollør Løfteutstyr

Westcon Løfteteknikk
Publisert
13/4/2021

På grunn av økende oppdragsmengde og for å styrke kompetansen i avdelingen vår i Stavanger, søker vi etter Kontrollør innen løfteutstyr både onshore og offshore.

Stillingstittel

Sakkyndig Kontrollør Løfteutstyr

Frist

30.04.2021

Ansettelsesform

Fast

Sted

Stavanger

På grunn av økende oppdragsmengde og for å styrke kompetansen i avdelingen vår i Stavanger, søker vi etter Kontrollører innen løfteutstyr både onshore og offshore. 

WCL søker personer som kan arbeide effektivt og strukturert, gode samarbeidsegenskaper vil være viktige. 

Send søknad

Arbeidsoppgaver

  • Sakkyndig kontroll / sertifisering av løfteredskaper og løfteinnretninger, on- og offshore.

Kvalifikasjoner      

  • Kontrollørkompetanse på løfteutstyr/innretninger med gyldig kompetansebevis som kontrollør av arbeidsutstyr. Ønskelig med RX ogG4, men annet vil bil vurdert.
  • Ønskelig med Offshore sikkerhetskurs - GSK.
  • Søkere med mekanisk fagbrev uten kontrollørkompetanse vil også bli vurdert. Utdanning innenfor Elektro/Automasjon/PLS er et pluss.

Personlige egenskaper

  • Positiv holdning til flerfaglig arbeid
  • Gode engelsk kunnskaper, skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Westcon Løfteteknikk AS tilbyr arbeid i et solid firma med godt og uformelt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser med varierte og utfordrende oppgaver og gode velferdsordinger som firmahytte etc.

Send søknad

Om arbeidsgiveren

Westcon LøfteteknikkAS (WCL) ble etablert som eget aksjeselskap i 1997 og har hovedkontor i Haugesund og avdelingskontor i Stavanger (Harestadvika) og Bergen/Florø. Selskapet er en av landets ledende leverandører av produkter og tjenester innen løfteteknikk og har ca 150 ansatte. WCL representerer et kommersielt totalkonsept som innbefatter direkte import forsalg og utleie av kraner og løfteutstyr, sakkyndig virksomhet, tilkomstteknikk, flerfaglig personell og materialkontrollsamt sikkerhetsopplæring for bruk av arbeidsutstyr.

Les flere nyheter