Bilde av skip

Om Westcon Design

Westcon har egen ingeniøravdeling med 150 ingeniører både i Polen og Norge. Westcon Design Poland Sp. z o.o. er et heleid datterselskap av Westcon Yard AS. Selskapet ble stiftet i 2004, og er lokalisert i Szczecin, Polen. Westcon Design Poland er et maritimt ingeniørfirma som tilbyr tjenester innen skips- og offshore-konstruksjoner for hele den maritime sektoren.

Vi bruker 3D laserskanner (og Totalstasjon) til å utføre nøyaktig industriell oppmåling – med presisjon ned til 1-2 mm. Det er den mest effektive og nøyaktige løsning for å samle inn måldata. De innsamlede dataene har svært mange bruksområder, og gjennom WLP – er de svært visuelle. Vi utfører oppmåling og datainnsamling på alle typer offshore og onshore installasjoner i alle verdensdeler.

WLP (Westcon Laser Portal) er en egenutviklet programvare som kombinerer oppmålingsdata på en ny og brukervennlig måte.

I stedet for å måle konstruksjoner manuelt som er både tidkrevende og unøyaktig, gjør laserscanning jobben til en brøkdel av tiden og mer presist. Dette gir oss muligheten til å være mye mer fleksibel i konstruksjoner, og det har en mye mindre margin for potensielle feil.

Skanning gjør at du kan gjenskape et digitalt miljø, noe som gir deg muligheten for å gjøre en ny måling i det scannede området/objektet til enhver tid. Det kan brukes i en rekke forskjellige områder og noen av de vanlige bruksområdene er å kombinere det med dimensjonskontroll. Dette gjør at deler blir prefabrikert riktig og nøyaktig, slik at de er klar til å sendes offshore.

Ved bruk av laserscanning kan du gjenskape GI-tegninger raskt og nøyaktig med milimeter presisjon.

Vår kompetanse er bygget på lang erfaring og videreutviklet av våre erfarne spesialister på våre kontorer i Trondheim, Haugesund og Stavanger.

No widows