Bilde av skip

Tjenester

Olje og Gass

Westcon Power and Automation har utført EIT ansvar på over 110 riggverftsopphold og varierte offshoreprosjekter. Vårt mål om god service til riggflåten har gitt oss muligheten til konsekvent utførelse og bli en ledende partner på norsk sektor.

Westcon Power & Automation server riggeiere, boreentreprenører og oljeserviceselskaper. Vår olje og gass erfaring gir oss en unik fordel og et godt grep om markedsutfordringene. Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre våre systemer og løsninger.

Marine

Vi tilbyr komplette løsninger innen elektro og automasjonssystem. Vi leverer avanserte løsninger til alle typer fartøy.

Vi har utviklet vår egen automasjonsplattform kalt e-SEAMatic®. Det er et uavhengig automasjonssystem som er utviklet for å kontrollere og overvåke operativsystemer og brukes i olje og gass, marine og landbasert industri.

Service

Vi tilbyr servicevedlikehold til alle typer fartøy. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til nybygg, drift, ettermontering og generelt skipsvedlikehold. Med fokus på kvalitet, fleksibilitet og service, vil den riktige løsningen alltid bli funnet.

KHMS

Vi er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015, innen prosjektering, installasjon, idriftsettelse og service av elektro-, instrumentering- og automasjonssystemer. Inkludert sikkerhet og IT-Kommunikasjon.

Policy-ene våre danner grunnlaget for arbeidshverdagen vår og vi ønsker at alle våre samarbeidspartnere skal ha kjennskap til disse.

Nedlasting

Industri

I Westcon Power & Automation-Installation er vi stolte av høyt servicenivå, høy kvalitet på arbeidsstyrken, fleksibilitet og effektivitet. Vi tilbyr en komplett portefølje av elektro og automasjonsløsninger til alle landbaserte næringer.

Vi tilbyr servicetjenester til alle industrielle prosesser, inkludert reparasjon, kundestøtte og oppgraderinger for å holde produksjonen i gang. Vi tilbyr også alle typer support knyttet til maskinsikkerhet, automasjonskontroller og annet arbeid som er relevant for elektro og automasjon.