Kurs og Opplæring

Med sikkerheten i fokus stilles det i dag strenge krav til sertifisert og dokumentert opplæring.

NB: Informasjon vedr. Covid-19: I henhold til myndighetenes krav og retningslinjer for smittevern, er vår kursavdeling midlertidig stengt. Vi følger beskjedene fra myndighetene tett og vil gi beskjed ved eventuelle endringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe, eller det er noe vi kan hjelpe deg med.

Westcon Løfteteknikk tilbyr en rekke kurs som gir deg både teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av alle våre produkter. Alle våre kurs er godkjent av Arbeidstilsynet og Petroleumstilsynet.

Målet er å gjøre bruker mer bevisst på hvordan han eller hun best mulig kan ivareta sikkerheten til mennesker, miljø og materielle verdier.

Vi har egne flerfaglige instruktører med høy kompetanse og lang erfaring i bransjen. I tillegg er våre kurs nedfelt i modulbasert opplæring etter offentlig godkjente læreplaner, som gir solid dokumentasjon i henhold til gjeldende krav.

Du kan enkelt bestille og melde deg på kurs via vår kurskatalog.

Velkommen på kurs i moderne lokaler på Hasseløy i Haugesund!

Registrering og web-tilgang

  • VIP Login: Kontakt Westcon Løfteteknikk AS for Brukernavn og Passord.
  • Opplæringsansvarlig i firmaet kan definere og «vedlikeholde» sine ansatte i systemet. Eventuelt vil kursadministrasjonen i Westcon Løfteteknikk AS være behjelpelige med å legge disse inn.
  • Etter at ansatte er definert i systemet, kan disse meldes på kurs ved alle kurslokasjoner til Westcon Løfteteknikk AS.
  • Etter påmelding vil opplæringsansvarlig motta en email med orientering om oppmøtesteder, tidspunkter og andre nødvendige praktiske opplysninger.
  • Kurshistorikk for de ansatte som er meldt på kurs i Westcon Løfteteknikk er tilgjengelig i VIP området. Blant annet kan kopi (pdf-fil) av kursbevis fra tidligere gjennomførte kurs hentes ut fra historikken.

For privatpersoner

  • VIP Login: Kontakt Westcon Løfteteknikk AS for Brukernavn og Passord.
  • Velg Bestill når du har funnet det kurset du ønsker å gå på
  • Om du ikke tidligere er registrert med Brukernavn og Passord, velg Opprett ny bruker og vennligst vær nøye med å registrere personalopplysninger.
  • Velg å betale direkte med kredittkort eller få tilsendt faktura til adressen som er registrert på deg.
  • Etter bestilling er bekreftet, vil du motta en e-mail som orienterer om oppmøtested, tidspunkt, og andre nødvendige praktiske opplysninger.

Praktiske opplysninger

Kursstart
Alle kurs hos Westcon Løfteteknikk AS starter 08.00
Sted
Kursdeltakere skal møte hos Westcon Løfteteknikk AS. Adressen: Grannesgate 25, 5523 Haugesund
Reisemåte
Byparken finner du i nordre del av sentrum, kjør derfra og ned mot Smedasundet og over brua til Hasseløy, (også kalt Bakarøy). Sving høyre når du kommer over brua og vi befinner oss i et blått bygg ca. 350m fram.
Parkering
Gratis parkering for kurselever utenfor porten. Rygg aldri fra parkert stilling.  
Røyking
Kun tillatt på anviste steder
Verneutstyr
Det er mulig å få låne verneutstyr til de praktiske øvelsene
Inngang
Kursinngangen er opp trappen og første dør til høyre. Se skilting merket med «kursavdeling»
Lunsj
Det blir servert lunsj hver dag

Alle våre kurs er godkjent av Arbeidstilsynet og Petroleumstilsynet. Våre kurs ivaretar sikkerheten til mennesker, miljø og materielle verdier.

Kursplan

Ny kursplan for Våren 2021!


For booking eller tilgang til VIP online booking, ring 52 71 93 00.