Ansatt i sele i arbeid

ks/hms

Westcon Group
Selskap
Westcon Yards
KS/HMS

Westcon Group setter sikkerhet i høysete - det vil si at ingen operasjon går foran sikkerhet.

Westcon Yards følger kontinuerlig regjeringens retningslinjer og krav om smittevern, og vi ønsker å tilby våre ansatte, kunder, samarbeidspartnere og leverandører en trygg og smittefri arbeidsplass. For mer informasjon om våre smittevernstiltak, ta kontakt med oss på westcon@westcon.no.

Selskapet jobber aktivt for å forhindre enhver form for ulykke, helseskade, utslipp til miljøet eller skade på eget eller andres utstyr. Westcons kvalitetssikringssystem er basert på kravene i NS-EN 9001:2015. Systemet definerer og dokumenterer selskapets strategi, mål og ansvar med hensyn til kvalitet.

Kvalitet er en integrert del av alle Westcons prosesser, produkter og tjenester:

  1. Westcon søker etter å innfri sine forpliktelser på en profesjonell måte: Punktlig, strukturert, velordnet, genuint interessert, og med en god kvalitet på leverte produkter.
  2. Personlig utvikling av alle ansatte gjennom definert kursing og informasjon, noe som gir hver enkelt ansatt en forståelse av hans/hennes ansvar med hensyn til kvalitet og konsekvensene dette har.
  3. Kontinuerlig forbedring av prosesser, produkter, tjenester og kvalitetssikringssystemet.
  4. Økt tilfredsstillelse i jobben for ansatte.

Sertifiseringer

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows