Lasteskip på hav

ingeniører
i Polen
og Norge

Westcon Group
Selskap
Westcon Design

Westcon har egen ingeniøravdeling med ingeniører både i Polen og Norge.

Westcon Design Poland Sp. z o.o. er et heleid datterselskap av Westcon Yard AS. Selskapet ble stiftet i 2004, og er lokalisert i Szczecin, Polen. Westcon Design Poland er et maritimt ingeniørfirma som leverer optimalisert konseptdesign basert på kunnskap og nytenking for hele den maritime sektoren.

Hvert prosjekt krever en innledende forutsetning, som er basert på kundens forventninger og krav.

Etter en omfattende analyse sammen med med kunden, utarbeider og presenterer våre spesialister et konseptdesign. Når dette er godkjent starter designprosessen.

Kun den nyeste programvaren og moderne utstyr brukes til arbeidet. Nøyaktige beregninger sikres, 3D-modell bygges, risiko for mulige feil er eliminert gjennom dette.

Hver utfordring tilnærmes individuelt, og sikrer de mest effektive og optimale designmetodene, sikkerheten, effektiviteten og komforten til skipsoperasjonen.

Besøk våre nye nettsider
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows