RIGG & OFFSHORE

RIGG & OFFSHORE

Westcon Group
Tjenester
Rigg og Offshore

Ingeniørtjenester, vedlikehold og modifikasjoner til boreselskaper og riggeiere.

Rigg og Offshore

XIN GUANG HUA i Ølensfjorden

Rigg

Westcon har lang erfaring med fornyelse av klassegodkjenning, reparasjon og oppgraderinger for både norske og internasjonale riggeiere. Vi er i dag en betydelig leverandør i offshoreindustrien med vårt tilbud av ingeniør-, vedlikeholds- og modifikasjonstjenester til riggeiere og drillselskaper verden over. Vår virksomhet er spesialtilpasset riggselskapenes behov og aktiviteter.

Vi tilbyr boreselskaper og riggeiere verden over:

  • Elektriske installasjoner
  • Ingeniørtjenester
  • Vedlikehold
  • Modifikasjoner
  • 3D scanning
  • Prefabrikasjon

Riggoppdragene utføres fra våre verft i Ølen, Florø, Helgeland eller i internasjonalt farvann. Det er viktig for oss å komme inn tidlig i prosjektene for å kunne planlegge riggoppholdet godt. I vårt arbeid setter vi alltid kundens krav og kvalitet i fokus, og vi leverer til avtalt tid.

For å redusere riggens liggetid (under landligge) utfører vi i tidligfase 3D-scanning og ingeniørarbeider, slik at mye av prefabrikasjonsarbeidet er utført før riggen ankommer verftet.

Ved installasjonsoppdrag offshore prefabrikerer vi så mye som mulig i våre verksteder på land for å minimere installasjonsperioden, og vi sender ut vårt mest erfarne og tverrfaglige personell, dette for å begrense antall personell ombord.

Offshore

Westcons internasjonale riggtjenester er dedikerte til å hjelpe riggselskapene å holde riggene i drift. Vi dekker alle aktuelle fagområder og prosjektfaser. Vår fleksible arbeidsstyrke håndterer Mobile Offshore Drilling Units (MODU) verden over.

Westcon Yards tilbyr:

  • Kvalifisert personell
  • Utstyr til inspeksjon, service og installasjoner offshore
  • Ingeniørfaglig prosjektering
  • Prefabrikasjon

Våre kompetente prosjektledere benytter selskapets eget integrerte verktøy for prosjektstyring og gjennomføring.

Westcon har egen ingeniøravdeling, og utfører ingeniørfaglig prosjektering. Vi prefabrikerer så mye som mulig i våre verksteder på land for å minimere installsjonsperioden offshore.

Westcon er ISO 9001-sertifisert. Vi fokuserer på å maksimere riggenes oppetid, samt bistå våre kunder i å oppnå maksimal effektivitet og sikkerhet på MODU.

Tilbake til alle tjenester

Kontakt

Portrettbilde av Nils Mikal Sørhaug
Nils Mikal Sørhaug
Avdelingsleder Rigg & Offshore Service
+47 53 77 56 19
+47 928 68 397
Send epost
Portrett av Arnt Skogsøy
Arnt Skogsøy
Daglig leder, Helgeland
+47 75 06 65 50
+47 915 99 739
Send epost
Portrett av Randi Mjølkeråen
Randi Mjølkeråen
Ass. Avdelingsleder Offshore Services, Ølen
+47 53 77 50 06
+47 474 88 298
Send epost

Andre tjenester

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows