Visualisering av skip

INGENIØRTJENESTER

INGENIØRTJENESTER

Westcon Group
Tjenester
Design og Engineering

Nøyaktig industriell oppmåling med laserscanner onshore og offshore.

Design og Engineering

Vi bruker 3D laserskanner (og Totalstasjon) til å utføre nøyaktig industriell oppmåling – med presisjon ned til 1-2 mm. Det er den mest effektive og nøyaktige løsning for å samle inn måldata. De innsamlede dataene har svært mange bruksområder, og gjennom WLP – er de svært visuelle. Vi utfører oppmåling og datainnsamling på alle typer offshore og onshore installasjoner i alle verdensdeler.

WLP (Westcon Laser Portal) er en egenutviklet programvare som kombinerer oppmålingsdata på en ny og brukervennlig måte.

I stedet for å måle konstruksjoner manuelt som er både tidkrevende og unøyaktig, gjør laserscanning jobben til en brøkdel av tiden og mer presist. Dette gir oss muligheten til å være mye mer fleksibel i konstruksjoner, og det har en mye mindre margin for potensielle feil.

Skanning gjør at du kan gjenskape et digitalt miljø, noe som gir deg muligheten for å gjøre en ny måling i det scannede området/objektet til enhver tid. Det kan brukes i en rekke forskjellige områder og noen av de vanlige bruksområdene er å kombinere det med dimensjonskontroll. Dette gjør at deler blir prefabrikert riktig og nøyaktig, slik at de er klar til å sendes offshore.

Ved bruk av laserscanning kan du gjenskape GI-tegninger raskt og nøyaktig med milimeter presisjon.

Tilbake til alle tjenester

Kontakt

Joanna Hebda-Nowacka
Produksjonsleder
+48 600 208 906
+48 600 227 104
Send epost
Portrettbilde av Egil Hamarsland
Egil Hamarsland
Engineering Manager
+47 51 37 23 37
+47 957 07 721
Send epost

Andre tjenester

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows