Grønn og bærekraftig teknolog

Windafjord Port (Dommersnes AS)

Vi jobber med utvikling av Dommersnes Industriområde som et sammenstillingsområde for havvind, både for flytende og bunnfaste fundamenter. Området på opptil 530 mål har en størrelse og beskaffenhet som gjør det velegnet til å understøtte større havvindutbygginger, og har tidligere vært benyttet for Ekofisk veggen og Hywind Tampen. Westcon kan levere tjenester på området innen løfteteknikk, elektro og automasjon, samt stål- og utrustningsarbeider fra egne selskaper og i samarbeid med partnere.

Våre verft kan påta seg de fleste arbeidsoppgaver for prototyper/demo prosjekter for nye havvindkonsepter, i tillegg til gjennomføring av drift og vedlikehold.

Tilbake til alle tjenester

Kontakt

Portrett av Øystein Matre
Øystein Matre
Administrerende direktør
+47 53 77 50 03
+47 905 63 721
Send epost

Andre tjenester

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows