Ansatte i prat med lett tone

Over 30 års
erfaring

Westcon Group
Selskap
Westcon Power & Automation

Westcon Power & Automation (WPA) har mer enn 30 års erfaring innen det maritime elektro og automasjons markedet.

Våre tjenester strekker seg fra aktiviteter som total integrator for elektro og automasjon på nybygg marine, til prosjekt og service oppdrag både on/off-shore.

Mot nye horisonter

I 2020 ble Westcon Power & Automation – Installation og Inspectio skilt ut av Westcon Power & Automation (nå SEAM) som egne aksjeselskap, og i 2021 endret vi navnet til Westcon Power & Automation (WPA).

Vi er i dag en av de ledende aktørene i verden på installasjon av systemintegrasjon og elektriske fremdriftsløsninger. Vi fokuserer i høy grad på miljøteknologi og energieffektivisering i alle segmenter.

Vår kunnskap – din trygghet

Vi ønsker å gi deg tryggheten og fleksibiliteten du trenger til å kunne videreutvikle dine forretningsområder på en god og effektiv måte. Med oss på laget har du alltid en god samarbeidspartner du kan sparre med, som alltid leverer kompromissløst på kvalitet og trygghet.

Besøk våre nye nettsider
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows