Ledige stillinger

Tilbudene kan variere noe hos de enkelte selskapene i gruppen, men du vil finne de fleste tilbudene i listen under.

Har vi ikke stillingen du ser etter? Registrer åpen søknad her.

Karriere

Kunne du tenke deg å jobbe i en fremtidsrettet bedrift? Da er du velkommen til å søke jobb hos oss. Her i jobbsenteret vil du finne våre ledige jobber og du kan søke uoppfordret.

En bedrift utvikler seg best om de ansatte utvikler seg med den. Det er vi i Westcon opptatt av. Vi har derfor etablert Westcon-akademiet der vi ønsker å gi våre ansatte påfyll av ny kompetanse. Det handler om kurs, tilrettelegging for videreutdanning og karriereplaner. Vi kaller det livslang læring!

Westcon kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, gode muligheter for videreutvikling og konkurransedyktig lønn i en solid bedrift.

I vår karrierebrosjyre kan du lese mer om mulighetene og hvilke yrkesgrupper vi har i de forskjellige selskapene i Westcon-konsernet.

Velferd

I Westcon tilbyr vi et bredt spekter av velferdstilbud til våre ansatte. Trivsel, fritid og rekreasjon er viktig for alle. Westcon ønsker å bidra til at du som ansatt skal få en fritid rik på opplevelser og aktivitet – da lades «batteriene» og du blir klar for nye utfordringer.

Tilbudene kan variere noe hos de enkelte selskapene i gruppen, men du vil finne fleste av tilbudene i listen under.

 1. Velferdsboliger – på fjellet, ved sjøen og i Spania.
 2. Utlån av utstyr, bla. bilhenger, stillas, jordfres, skipulk og kanoer.
 3. Billetter til diverse arrangement. Westcon sponser bl.a Fotballklubben Haugesund (FKH) og deler ut billetter til ansatte.
 4. Golf – bedriftsavtale med lokale golfbaner.
 5. Westcon ønsker å fremme fysisk aktivitet blant ansatte. Gjennom Westcon Aktiv organiseres aktivitetgrupper for blant annet sykkel, ski, fotball, volleyball, alpin, fiske m.m., og de ansatte kan delta i treninger, sykkelritt, skirenn og turneringer subsidiert av Westcon.
 6. Westcon Yards har eget poengbasert velferdssystem, les om dette her: Inside Westcon
 7. Westcon Løfteteknikk, Westcon Power & Automation og Westcon Yards Florø har egne velferdsklubber.

Lærling

Et godt sted å begynne!

Om du begynner som lærling hos oss i Westcon gir det deg mange muligheter videre. Vi er en totalleverandør innen offshore, energi og maritim industri. Du får jobbe sammen med profesjonelle folk som du garantert vil lære mye av, enten du har praktisk eller teoretisk utdannelse.

Vi legger vekt på at yngre arbeidstakere skal trives godt hos oss. Hvis du er interessert, kan du se frem til spennende og varierte arbeidsoppgaver. Du arbeider i et trygt miljø der du får prøve deg på større utfordringer og ansvar når du er klar for det.

 1. Industrirørlegger

 2. Industrimekaniker

 3. Platearbeider

 4. Sveiser

 1. Kokk

 2. Kontorfag

 3. IKT-tekniker

 4. Elektrofag

 1. Lager og logistikk

Ta kontakt