Oversiktbilde av Westcon anlegg Dommersnes

Grønn og
bærekraftig
teknologi

Westcon Group
Selskap
Westcon Yards
Tjenester
Grønn og bærekraftig teknologi

Vi leverer løsninger for havvind, lav og nullutslippsløsninger for skip og offshore, og bærekraftig oppdrett fra egne selskaper og verft, og i samarbeid med industrielle partnere.

Vi jobber med utvikling av Windafjord Port (Dommersnes Industriområde) som et sammenstillingsområde for havvind, både for flytende og bunnfaste fundamenter. Området på opptil 530 mål har en størrelse og beskaffenhet som gjør det velegnet til å understøtte større havvindutbygginger, og har tidligere vært benyttet for Ekofisk veggen og Hywind Tampen. Westcon kan levere tjenester på området innen løfteteknikk, elektro og automasjon, samt stål- og utrustningsarbeider fra egne selskaper og i samarbeid med partnere.

Våre verft kan påta seg de fleste arbeidsoppgaver for prototyper/demo prosjekter for nye havvindkonsepter, i tillegg til gjennomføring av drift og vedlikehold.

For Offshore, ferje og fiskefartøy kan vi tilby:

  • Automasjonssystemer og enøk tiltak
  • Batteriløsninger
  • Hydrogen

(vi benytter anerkjente underleverandører)

Westcon leverer alt i prosessen – fra skisser og ideer til ferdig levert oppdrag. Alle tjenestene våre er utført av høyt utdannede og kvalifiserte arbeidere. Vår kunder er alltid i gode hender.

Kontakt

Jørgen Jorde
Jørgen Jorde
Leder
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows