Bli lærling i Westcon Yards

Westcon Yards
Publisert
17/2/2023

Westcon Yards er en stor lærebedrift som ønsker å sikre arbeidskraft med god kompetanse i fremtiden. Vi satser på rekruttering og kompetansebygging, og tar godt vare på våre lærlinger. Vi har lang og god erfaring innen fagopplæring.

Hvem er vi i Westcon?

I løpet av det siste tiåret har Westcon Yards AS utviklet et av de mest moderne og suksessfylte verftene i industrien. Her jobber flere hundre ansatte fordelt over fire lokasjoner; Karmsund, Florø, Helgeland og Ølensvåg.

Vi har spesialisert vedlikeholds- og reparasjonspersonell og tilbyr kundene våre prosjektstyring, planlegging, oppfølging og dokumentasjon av høy kvalitet.

Sammen med våre tekniske løsninger gir disse tjenestene en effektiv kostnadskontroll i prosjektene våre innen: Rigg- og skipsreparasjon, skipsservice, skipsbygging, samt subsea/fabrikasjon.

Hvorfor søke læreplass hos oss?

En læreplass i Westcon gir deg muligheten til å jobbe med et mangfold av utfordrende og interessante oppgaver, samt gi deg kompetanse som er høyt etterspurt i mange bransjer.

Du vil få anledning til å ta på deg ansvar for egne oppgaver. Det er også gode muligheter for fast ansettelse etter endt læretid, samt å arbeide seg opp til en viktig rolle i Westcon-konsernet.

I år ser vi etter lærlinger innen følgende fag; Industrirørlegger, Industrimekaniker, Platearbeider, Sveiser og Institusjonskokk.

Simen Johansen er førsteårslærling hos Westcon Yards Ølensvåg. Han forteller om en spennende og utfordrende læreplass som også har gitt han gode kollegaforhold.

-      Vi driver med mye forskjellig her og får prøvd mange nye ting. Jegtrives veldig godt med både folk og arbeidet. Det er en veldig fin plass å være lærling på, sier han.

Vi trenger flere industriarbeidere

I dag er det mangel på industriarbeidere i Norge. Industrien er en viktig del av norsk økonomi og det vil være essensielt å få flere unge ut i industrifagene.

Det er viktig at vi får flere industriarbeidere, fordi de bidrar til å skape verdier i samfunnet. Industriarbeiderene produserer varer og tjenester som bedrifter trenger for å gå rundt, og dermed bidrar de til å skape arbeidsplasser og økonomisk vekst.

Det finnes mange ulike typer industriarbeid, så det er noe for alle. Velkommen til oss!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows