Catering Partner AS – en viktig støttespiller

Publisert
25/4/2023

Westcon Kantine ble etablert på 80-tallet og er i dag godt kjent som Catering Partner blant våre ansatte. De er en egen avdeling i Westcon Yards, og en av våre viktigste støttespillere.

Catering Partner står for alle måltider, all innkvartering og alt renhold på verftene våre i Ølensvåg og i Florø. Med i underkant av 30 faste ansatte fordelt på deres to avdelinger, er de en betydelig avdeling i selskapet vårt. Avdelingen rapporterer regnskap, HR og HMS til adm.dir. Øystein Matre på lik linje som våre andre avdelinger.

Tidlig på 80-tallet ble Westcon kantine etablert ettersom behovet for stødig drift av kantinetjenester oppstod etter hvert som selskapet vokste og driften utvidet seg. Siden den gang har det vi i dag kjenner som Catering Partner stått for stødig kantinedrift for alle ansatte og arbeidere på våre verft. Tjenestene Catering Partner leverer til oss har også økt med årene. I tillegg til all innkvartering og alt renhold for Westcon Yards, leverer de også tjenester til andre kunder, og har opparbeidet seg et stort marked innen catering til lokalmiljøet.

Travel hverdag

Arbeidshverdagen for de ansatte i Catering Partner blir omtrent som hotelldrift på verftene. De ansattes arbeidshverdag består av ulike skift mellom kl. 04.00 om morgenen til kl. 22.00 om kvelden, sju dager i uken. Arbeidet på verftene er ikke alltid 08.00-16.00 og aktiviteten svinger ofte, noe som betyr at mengden mat og måltider de leverer varierer med aktiviteten på verftene.

For tiden er det mellom 250 – 300 personer som er innlosjert i ‘leiren’ på verftet i Ølensvåg, de skal ha frokost, matpakke og middag hver dag. I tillegg kommer det rundt 50 ekstra personer som skal ha lunsj. Når de leverer mat til så mange personer, må det være orden i sakene.

Catering Partner oppfyller selvsagt Mattilsynets krav om matsikkerhet og alle rettene deres er allergenmerket. De lager egne retter for de med allergier og intoleranser, alt etter kundens behov.

I år har selskapet inne én lærling i institusjonskokkfaget. Daglig leder i Catering Partner, Egil Jørgensen, forteller om flere år uten lærlinger fordi det ikke er noen søkere, til tross for at bransjen skriker etter kompetanse. De andre avdelingene i Westcon Yards og de andre selskapene i Westcon-konsernet får nok betraktelig flere søkere enn oss.

Daglig leder Catering Partner AS, Egil Jørgensen.


På spørsmål om hvordan det er å være en del av Westcon-konsernet svarer Jørgensen;

«Det er trygt og godt og vi kjenner jo Westcon svært godt. Det er kort vei til beslutninger og vi er vant til å håndtere de fleste situasjoner som oppstår når aktiviteten svinger.»

Catering Partner bemanner og drifter også Westcon Power & Automations kantine, og står for renhold for dem i Ølensvåg. Selskapet leverer i tillegg tjenester til bedrifter utenfor Westcon-konsernet, og det innebærer losji og mat til andre bedrifter som arbeider i området rundt Ølensvåg.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows