Full kontroll under vann - helt ned til 150 meters dybde

Westcon Yards
Publisert
1/6/2021

Anders Gundersen er dronepilot og har i to år reist rundt til kunder for å utføre inspeksjoner under vann – helt ned til 150 meters dybde.

Med undervannsdronen kan kundene få både opptak og bilder sendt direkte

Undervannsdrone er et anvendelig verktøy og kan utgjøre en stor forskjell for de som veldig gjerne vil vite hvordan situasjonen er under overflaten.

- Alt av kontroll, opptak og bilder kan vi få til. Hva enn kunden ønsker å se under vann, forteller Anders.

Dronen har et kamera som kan tiltes opp og ned, og kan brukes helt ned til 150 meters dybde med totalt 4 timer dykketid. Det er til og med mulig med direktesending av video.

- Med dronen kan vi ha direktesending til hele verden hvis det er behov for det, og vi kan selvfølgelig ta opptak og bilder som kunden da kan bruke som de vil med - for eksempel som referanser og til rapporter.

Det vil alltid være et behov for søk og generell kontroll av skrog, utstyr og konstruksjoner under vann, og med denne dronetjenesten får kunden en effektivt og kostnadsbesparende inspeksjon.

Avstand er heller ingen hindring for å kunne benytte seg av tjenesten - noe som innebærer mye reising for Anders og teamet.

-  Vi drar der kundene trenger oss, så vi er veldig fleksible på det.

Dronen ble i fjor høst oppgradert til siste utgave og har fått nytt kamera og nytt lys som gir enda bedre sikt.

Kontakt:

Anders Gundersen

Mob.: 465 13 821

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows