Full seier til Westcon i ankesak

Westcon
Publisert
15/4/2021

Gulating lagmannsrett har i dag avsagt dom i ankesaken mellom Prosafe og Westcon. Saken gjaldt tvist om sluttoppgjør etter ombygging av Safe Scandinavia fra boligrigg til støttefartøy for boreoperasjoner.

Ølensvåg, 15. april 2021: Gulating lagmannsrett har i dag avsagt dom i ankesaken mellom Prosafe og Westcon. Saken gjaldt tvist om sluttoppgjør etter ombygging av Safe Scandinavia fra boligrigg til støttefartøy for boreoperasjoner. Westcon har fått fullt medhold i sitt krav om vederlag for utførte arbeider, og Prosafe er dømt til å betale ca. 420 millioner kroner inkludert renter. I tillegg kommer sakskostnader for lagmannsrett og tingrett med til sammen 45 millioner kroner. Westcon er frifunnet i Prosafes motanke.

- Vårt team har lagt ned et betydelig arbeid for å belyse saken grundig for lagmannsretten, og vi er tilfredse med å ha nådd frem med vårt syn i en enstemmig dom der vår meget grundige saksfremstilling er lagt til grunn. Det viser at det var riktig å anke tingrettens beslutning. Vi vil nå gå grundig gjennom dommen og avventer ytterligere kommentarer inntil vi har fått studert den nærmere, sier Øystein Matre, administrerende direktør ved Westcon Yards.

Ankeforhandlingen ble gjennomført over tre måneder høsten 2020.

Pressekontakt: Marius Parmann, 92 06 23 42 / mp@stormcom.no

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows