Maersk Drilling gjennomførte rig move av Maersk Integrator 02.08 - 13.08.21, sammen med bl.a. Westcon Yards

Gjennomførte tre ‘rig moves’ så og si samtidig

Westcon Yards
Publisert
19/11/2021

Maersk Drilling, i samarbeid med bl.a. Offshore-avdelingen i Westcon Yards, har fullført rig move av tre borerigger; Maersk Reacher, Maersk Integrator og Maersk Invincible – alle tre så og si samtidig.

Arbeidet med de tre riggene resulterte i over 5700 offshore arbeidstimer totalt, og over 14 flerfaglige operatører på hvert prosjekt.

• Maersk Reacher ble flyttet til Valhall Flanke Vest, som inkluderte over 3000 arbeidstimer offshore og 17 flerfaglige operatører.

• Maersk Integrator ble flyttet til Ivar Aasen og inkluderte over 1200 arbeidstimer offshore med 14 flerfaglige operatører.

• Maersk Invincible ble flyttet til Valhall Flanke HOD B, og inkluderte over 1500 arbeidstimer offshore med 14 flerfaglige operatører.

Maersk Integrator, 2021

Arbeidet startet i begynnelsen av august i år og ble fullført i slutten av samme måned.

Prosjektleder i Offshore-avdelingen i Westcon Yards, Daniel Czyrkun, forteller at prosjektene presenterte en god utfordring for teamet.

- Prosjektene var omfattende og ganske utfordrende på grunn av mengden personell som var involvert. Det krevde et høyt fokus og et godt samarbeid mellom Westcon Yards, Maersk Drilling og andre selskaper som var involvert. Til tross for mange kokker på kjøkkenet, ble prosjektene vel gjennomført og avdelingen har fått gode tilbakemeldinger fra kunden.

Når det gjelder Maersk Integrator-prosjektet, sier Prosjektleder i Maersk Drilling, Marcin Piotrowski, at dette må være en av de raskeste rig intakes de har gjennomført i nyere tid;

- Veldig god planlegging og et fantastisk samarbeid med offshore-avdelingen har gjort at dette grensesnittprosjektet ble et av de raskeste rig intakes vi har gjort i nyere tid. Det er helt tydelig at et langsiktig samarbeid mellom Westcon Yards og Maersk Drilling fører til resultater som hele tiden blir bedre og bedre. Dette setter våre egne kunder veldig stor pris på.

Westcon Yards ønsker Maersk Drilling stor suksess med bore-prosjektene.

Arbeidet på Maersk Reacher ble gjennomført 30.08.21

Kontakt:

Daniel Czyrkun

Prosjektleder Offshore service

E-post: daniel.czyrkun@westcon.no

Telf.: +47 53 77 56 46

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows