Petzl logo

Gode nyheter på nyåret for Westcon Løfteteknikk AS

Publisert
24/2/2020

01.01.2020 ble det inngått avtale mellom Westcon Løfteteknikk (WCL) og den franske klatreutstyr-produsenten Petzl. De innovative klatreløsningene blir dermed enda lettere tilgjengelig for kundene, med enda bedre betingelser.

WCL er en av landets ledende leverandører av produkter og tjenester i sitt område, både on- og offshore, og nå som en av få forhandlere av Petzl produktene i Norden, er WCL desto bedre rustet til å levere innovativt kvalitetsutstyr på kort tid.

Petzl har lang erfaring med utvikling av klatreutstyr og sikkerhetssystemer for arbeid i høyde og i trange omgivelser, og WCL er en stolt forhandler. Produktdatabasen for WCL blir tilgjengelig om kort tid, og i mellomtiden kan en oversikt over produktene fra Petzl finnes på www.petzl.com.

Ta gjerne kontakt med firmapost.westcon.lofteteknikk@westcon.no for mer informasjon eller uforpliktende tilbud!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows