Bilde av Gunnar Langva på Westcon

Gunnar Langva er på plass!

Svein Egil Økland
Publisert
24/2/2020

Fiskebåten kom til Westcon tirsdag, hvor den nå skal utrustes for Ålesundrederiet Gunnar Langva AS.

– Vi er glad for Gunnar Langva er ankommet Westcon, og har et dyktig team klar for innsats. Når vi har fått på plass provisorisk lys, går vi i gang med å montere vinsjer og kraner, i tillegg til diverse utstyr som pumper, startere og vifter, isolering av gulv og skott, trekking av kabler, sier prosjektleder Geir Heggen.

Skroget ble sjøsatt ved verftet i Polen i april. Den nye pelagiskefiskebåten skal erstatte eksisterende «Gunnar Langva», som i 2003 ble levert gjennom et tilsvarende samarbeid der Rolls-Royce stod for design og Westcon Yards stod for byggingen. Den 75 meter langer snurperen skal bli neste generasjons fiskefartøy for Gunnar Langva AS.

“Vi er glad for fornyet tillit fra Bjarne og Gunnar Longva, og ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med rederiet og Rolls-Royce i årene fremover. Westcon Yards har alltid vært opptatt av å ta godt vare på kundene sine, og vi er nå svært tilfredse og klare for å levere enda et kvalitetsskip", sier Endre Matre, Westcon Yards, og legger til:“Vår strategi er å bygge ytterligere aktivitet utover offshoremarkedet, og vi er svært tilfredse med at vi gjennom denne kontrakten viser at vi fortsatt er konkurransedyktig innen bygging av fiskebåter."

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows