Hasan Mohammad Nheli

Hasan Mohammad Nheli valgte ny karriere i Norge

Publisert
13/2/2024

Hasan Mohammad Nheli er utdannet arkitektassistent. I hjemlandet jobbet han som nettopp det, før han gikk over til å jobbe med distribusjon av veterinærmedisiner. Da han kom til Norge, fant han ikke relevant arbeid innenfor sitt felt, så han valgte å starte på videregående skole på nytt.

I 2019 var det på tide å velge et nytt yrke i et nytt land. Hasan liker å treffe nye mennesker og er en serviceorientert mann. Valget falt derfor på service- og administrasjonsfaget på Flora videregående skole.

 

I august 2023 begynte Hasan i Westcon Yard Florø som den første lærlingen innen service- og administrasjon i Florø.

 

- Jeg fikk tips fra rådgiveren i fylket om Westcon Yards som læreplass. Jeg synes det er veldig interessant å være i en bedrift der jeg har en unik og spennende rolle, forteller Hasan.

 

Hans første dag som lærling var 21.august 2023. Selv med bare 5 måneder praktisk erfaring under beltet uttrykker han stor glede over å være den første lærlingen innen faget.

 

- Jeg tenker at det er veldig spennende, siden det er et yrke med mye aktivitet. På slutten av dagen sitter jeg igjen med gode følelser!

 

Hasan forteller at han synes de første månedene i jobben har gått veldig bra, og at han trives godt her i Westcon Yard Florø.

 

Dagene går blant annet i å svare på telefoner, skrive e-poster, sende HMS-kurs til andre nyansatte og underleverandører.

- Jeg har et godt samarbeid med de ulike avdelingene, noe som er viktig i administrasjonsyrket, forteller han.

 

Videre har han planer om å ta fagprøven. Etter bestått fagprøve er planen å kombinere jobb og videre utdanning på nett.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows