Veronica trives i det dynamiske arbeidsmiljøet hos Westcon Yard Florø

Svein Egil Økland
Publisert
11/6/2024

Veronica Strømme Tansø har vært en verdsatt HR-rådgiver hos Westcon Yard Florø i tre år. Med en variert bakgrunn som omfatter arbeid med både dyreklinikk, butikkledelse og HR, bringer hun en unik kombinasjon av erfaring og kompetanse til sin rolle. Snart er hun ferdig med et årsstudium i HR og personalledelse, og har en rekke ansvarsområder som gjør hver dag spennende og utfordrende.

En variert arbeidsdag

Veronica starter arbeidsdagen tidlig, allerede klokken 07:00 er hun på jobb. Hennes morgenrutine setter tonen for en dag full av varierte oppgaver og spontane utfordringer. Selv om noe av arbeidet er rutinepreget, er det ofte uforutsette oppgaver som dukker opp på mail eller fra kollegaer som trenger hjelp med ulike problemstillinger. Hun har ansvar for rekruttering, spesielt innen produksjonen, og samarbeider tett med NAV for å finne kandidater som kan få en ny start i arbeidslivet.

— Det gir meg en stor glede å kunne gi unge og andre som har falt utenfor arbeidslivet en sjanse, sier Tansø.


Hennes rolle som lærlingansvarlig for service- og administrasjonsfaget er en annen viktig del av jobben, hvor hun sørger for at lærlingene får den opplæringen de trenger.

Ansvarsområder og utfordringer


Veronica håndterer også timer og betalingssertifikater for underleverandører og innleide arbeidstakere.

— Det er mye å holde styr på, men jeg liker utfordringene, sier hun.


Hun er med på revisjoner, både av underleverandører og når Westcon Yards blir revidert. Når det trengs, kan hun også ta seg av lønnskjøring og hjelpe til i resepsjonen. Et annet aspekt ved jobben er å sørge for at operatørene har de nødvendige kursene og kompetansehevingen de trenger.

— Det er viktig at alle har riktig kompetanse, og jeg er stolt av å bidra til det, sier Tansø.


Balansen mellom jobb og fritid

På fritiden tilbringer Veronica tid med familien, som inkluderer to barn, en hund og en katt. Hun og mannen hennes bor på en gård med sauer, kyr og litt høner, samt et hus som de pusser opp for utleie.


— Jeg kunne levd uten TV, vi har så mye å holde på med her hjemme, ler Tansø.

Veronica er nå ferdig med studiene.

— Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med all den ekstra tiden. Kanskje jeg skal begynne å hekle, spøker hun.

Naturlig interesse skapte yrkesendring


Veronicas reise inn i HR-yrket startet med hennes tidligere erfaringer og en naturlig interesse for personalarbeid. Hun har fått mersmak for HR gjennom sine tidligere jobber, og dette drives videre med hennes pågående studier.
 

— Det er flott å kunne koble teorien fra studiene med den praktiske erfaringen jeg får hver dag, sier hun.


Veronica er en dedikert og dyktig HR-rådgiver som ikke bare håndterer sine mange oppgaver med stor dyktighet, men også setter sitt preg på arbeidsplassen med sitt positive vesen og sin evne til å håndtere ulike utfordringer. Veronica Strømme Tansø er et eksempel på hvordan engasjement, kompetanse og en positiv innstilling kan gjøre en stor forskjell i en HR-rolle. Hun trives med utfordringer og har en ekte lidenskap for å hjelpe andre – noe som gjør henne til en uvurderlig del av Westcon Yard Florø.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows