Justin Dialo

Justin Dialo har jobbet på Westcon Yards Karmsund i 12 år

Publisert
18/3/2024

Westcon Yards Karmsund har hatt gleden av å ha med seg Justin Dialo, en erfaren mekaniker, i hele 12 år. Vi tok en prat med ham for å høre hvordan årene på jobb har gått.

 

En balanse av skrulyst og joggeturer

 

Justin forteller at han liker å jobbe og er villig til å bruke ekstra tid på jobb. Men når arbeidsdagen er over, finner Justin gjerne på å skru litt hjemme eller dra ut på en joggetur. Han ser dette som en fin balanse, en måte å koble av på.

 

Det som Justin virkelig setter pris på hos Westcon Yards, er det tette samarbeidsmiljøet. Han opplever arbeidsplassen som en stor og sammensveiset familie, både for de som jobber på kontoret og de som er ute på gulvet.

Justin Dialo

 

Flere faktorer fører til stor trivsel

 

- Hvorfor har jeg vært her så lenge? Enkelt, jeg trives. Kollegaene mine er gode, og jeg liker arbeidet mitt, sier Justin.

 

Han verdsetter det positive miljøet og det mangfoldige arbeidet som han får være med på.

For tiden jobber Justin med undervanns enheter og styremaskin, og han utfører samme type arbeid på en annen båt som er i dokk.

 

- Dette er spennende i seg selv, siden det involverer variert arbeid som jeg synes er interessant, sier han.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows