Ledig stilling: Sakkyndig kontrollør Løfteutstyr - Odda

Westcon Løfteteknikk AS
Publisert
29/4/2021

Vi søker en Sakkyndig kontrollør av løfteutstyr for vår avdeling i Odda

Søknadsfrist

18.05.2021

Stillingstittel

Sakkyndig Kontrollør Løfteutstyr

Ansettelsesform

Fast

Arbeidssted

Odda/Hardanger

Send søknad

På grunn av økende oppdragsmengde, og for å styrke kompetansen i avdelingen vår i Odda og Hardanger-området, søker vi etter en sakkyndig kontrollør innen løfteutstyr. WCL søker personer som kan arbeide effektivt og strukturert, og gode samarbeidsegenskaper vil være viktige.

Arbeidsoppgaver:
  • Sakkyndig kontroll / sertifisering av løfteredskaper og løfteinnretninger

Kvalifikasjoner
  • Søkere med mekanisk fagbrev uten kontrollør-kompetanse vil også bli vurdert
  • Kontrollørkompetanse på løfteutstyr/innretninger med gyldig kompetansebevis som kontrollør av arbeidsutstyr, med ett eller flere av "G-kontrollør"-kurs
  • Utdannelsesbakgrunn innen Mekanisk, og/eller Elektro/Automasjon/PLS er et pluss
  • Offshore GSK papirer er ikke et krav, men en fordel

Personlige egenskaper
  • Positiv holdning til flerfaglig arbeid
  • Gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Fleksibilitet da det kan påregnes noe reisevirksomhet
  • Gode datakunnskaper

Vi tilbyr

Westcon Løfteteknikk AS tilbyr arbeid i et solid firma med godt og uformelt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode forsikringsordninger og  AFP. Det tilbys varierte og utfordrende oppgaver og gode velferdsordinger som firmahytte etc.

Om Westcon Løfteteknikk

Westcon Løfteteknikk AS (WCL) ble etablert som eget aksjeselskap i 1997 og har hovedkontor i Haugesund og avdelingskontor i Stavanger (Harestadvika) og Bergen/Florø.  Selskapet er en av landets ledende leverandører av produkter og tjenester innen løfteteknikk og har ca. 150 ansatte. WCL representerer et kommersielt totalkonsept som innbefatter direkte import for salg og utleie av kraner og løfteutstyr, sakkyndig virksomhet, tilkomstteknikk, flerfaglig personell og materialkontroll, samt sikkerhetsopplæring for bruk av arbeidsutstyr.

Send søknad

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows