MF Hydra sin første tur med utslippsfri hydrogen

Westcon/Økland foto
Publisert
31/3/2023

MF Hydra seilte sin første tur med utslippsfritt hydrogen som drivstoff i dag. Westcon i Ølensvåg har stått for utrusting og ferdigstillelse av fartøyet sammen med systemintegrator SEAM fra Karmøy.

MF Hydra var en spennende og utfordrende oppgave som krevde smidighet og tilpasningsdyktighet gjennom hele prosjektet. Vi oppdaget kontinuerlig muligheter for forbedring og utvikling underveis i prosessen.

Dette prosjektet har forberedt oss for fremtiden, og hva den kan bringe.

Når det kommer til maritim transport, er Norge en frontløper innenfor den grønne omstillingen. Arbeidet med hydrogenferjen er et stort skritt mot nullutslipp i Norge og globalt, for både ferjer og andre næringer.

Vi er stolte over å ha deltatt på dette historiske prosjektet, og gratulerer Norled, mannskap og alle involverte med dagen.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows