Ninja Tolo Ness inn som ny HR-leder i Florø

Publisert
26/5/2023

Med Ninja sin bakgrunn får Westcon nå inn solid kompetanse på håndtering av raske omstillinger og svingninger i markedet.

Ninja startet i stillingen som HR-leder den 2. mai hos Westcon Yards Florø.

Hun er utdannet Statsviter med mastergrad fra UiB, og har jobbet mange år i UDI. De siste årene har hun jobbet som daglig leder i et kommunalt selskap.

Etter 20 år i Bergen flyttet Ninja hjem til Florø i 2018, sammen med mann og fire barn.

Ninja setter pris på den flotte naturen i Florø området og tar gjerne en fjelltur når anledningen byr seg. Ellers er hun glad i musikk, matlaging og generell livsnyting, som hun selv sier det.

-  Som nyansatt i Westcon er jeg spent på å ta del i en virksomhet som rigger seg for vekst og nye muligheter. Her jobber det også mange flotte folk som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Jeg har forventninger til en fremoverlent holdning og omstillingsevne i årene som kommer, sier Ninja.

Vi ønsker Ninja velkommen på laget!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows