Normand Subsea på plass hos Westcon Florø for klassing og maling

Westcon Yards
Publisert
14/10/2021

Normand Subsea er for tiden inne til klassing og maling ved Westcon Florø. Skipet er et avansert konstruksjonsskip for ROV undervannsoperasjoner, som ble i overlevert i 2009 fra Palmer Johnson Norway AS på Angholmen ved Flekkefjord.

Skipet er 113 x 24 meter, og har overnattingskapasitet til ca. 90 personer om bord. Under oppholdet i Florø skal skipet blant annet fullmales, få overhaling av alle thrustere, bunn- og overbordsventiler, service på fremdriftsmotorer, kjølere og kraner, etc.

Leder for skipsreparasjon i Yards Florø, Terje Totland, forteller at de estimerer et 3-ukers opphold ved verftet for fartøyet.

Siden 2018 har Solstad Offshore hatt en rammeavtale med Westcon Yards, noe Westcon og Totland selv er veldig fornøyd med.

- Det tilsier jo at vi er det foretrukne verftene i Norge for service på rederiets fartøy.

Totland mener det er flere grunner til hvorfor Solstad Offshore velger Westcon Yards som serviceleverandør.

- Det er det nok flere grunner til, men blant dem vil jeg tro lokalitetene våre langs norskekysten har mye å si. Det at vi har 3-4 verft betyr mye fleksibilitet for kunden. Videre er kvalitet og pris viktig.

Tilbakemeldingen fra rederiet har vært konstruktive og Totland er fornøyd med de mange vellykkede prosjektene så langt. 

- Kundeforholdet er veldig godt. Vi streber etter å gi så god service til rederiet på best tjenlig måte slik at rederiet får gjennomføre sine verftsopphold på fartøyene i henhold til planer og klassekrav. De har gjennomført mange prosjekter ved våre verft og sier selv de er fornøyde.

Les mer om Normand Subsea her.

Kontakt:

Terje Totland

Leder Skipsreparasjon, Florø

E-post: terje.totland@westcon.no

Telefon: +47 57 74 68 20 

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows