Ny leder for rigg på Westcon Yards

Publisert
28/4/2023

Etter 24 år som leder for riggavdelingen ved Westcon Yards overleverer Malvin Eide stafettpinnen videre til Nils Mikal Sørhaug fra 1. mai 2023.

Malvin har vært med oss siden 1999 som leder for riggavdelingen.

Sørhaug har ledet offshoreavdelingen til Westcon Yards i 4 år og vil nå bli leder for både rigg og offshorevirksomheten til Westcon Yards.

Han har også vært i offshoreindustrien siden 1996, utdannet maskinsjef og har erfaring fra både dykkerskip, konstruksjonsfartøy og rigg. De siste 8 årene før han begynte i Westcon var han med på bygging og ferdigstilling, samt drift av borerigger.

Sørhaug gleder seg til å overta som leder for forretningsområdet for rigg og offshorearbeider.

For tiden er riggen Transocean Norge i ferd med å forlate verftet, og boreskipet Deep Value Driller er under reaktivering og blir liggende til i sommer.

Siden første rigg ankom verftet i 1994, har vi hatt over 160 rigger innom for verftsopphold.
I tillegg kjenner vi riggene godt fra oppdrag utført offshore.

- Det er klart at vi har opparbeidet oss mye riggkompetanse i bedriften og vi har en stab som står på og er god på å finne gode løsninger. I tillegg har vi svært gode fasiliteter ved verftet. Alt ligger dermed til rette for mange gode riggoppdrag også videre, sier Sørhaug.

 

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows