Flyfoto av Westcon Yards Florø

Ny verftsdirektør ved Westcon Yards Florø

Westcon
Publisert
10/1/2024

Trygve Solaas blir ny direktør ved Westcon Yards Florø.

Trygve Solaas kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør ved Havyard Ship Technology AS Leirvik, og tiltrer stillingen som leder av Westcon Yards Florø den 1. mai. – Jeg ser frem til å bli en del av Westcon-laget! Westcon Yards har posisjonert seg som en offensiv og solid aktør i markedet, og har gjennom mange år satset tungt på investeringer på kompetanse og infrastrukturen i Florø. Det er bedrift med lange tradisjoner og som med sine fasiliteter er blant de beste i landet. Dette er et fantastisk utgangspunkt for gode leveranser til kundene og betydelig økt aktivitet. Jeg gleder meg nå til å bli bedre kjent med bedrifter og alle mine nye kolleger, sier Trygve Solaas. Solaas har med kort avbrekk vært ansatt i Havyard Group siden konsernet overtok verftet i Leirvik i 2000, og hatt roller som verftsdirektør, prosjektdirektør, prosjektleder og produksjonsleder, og som med sine fasiliteter er blant de beste i landet.

Dette er et fantastisk utgangspunkt for gode leveranser til kundene og betydelig økt aktivitet. Jeg gleder meg nå til å bli bedre kjent med bedrifter og alle mine nye kolleger, sier Trygve Solaas. Solaas har med kort avbrekk vært ansatt i Havyard Group siden konsernet overtok verftet i Leirvik i 2000, og hatt roller som verftsdirektør, prosjektdirektør, prosjektleder og produksjonsleder.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows