RWH-systemer på tre Maersk Drilling-rigger oppgradert av Westcon Yards

Westcon Yards
Publisert
13/3/2023

Westcon Yards Offshore service har nylig fullført oppgraderingen av Raw Water Handling-systemene på Maersk Integrator, Maersk Intrepid og Maersk Interceptor.

Hovedmålet var å øke den generelle sikkerheten og effektiviteten av Raw Water Handling Systemene på de tre riggene, gjennom modifikasjon av eksisterende strukturer, installasjon av nye plattformer, levering av nytt, dedikert løfteutstyr som JDN lufttailjer, samt eliminering av hengepunkter på RWH-systemet.

Godt samarbeid

Prosjektleder, Daniel Czyrkun sier det handler mye om godt samarbeid i omfattende prosjekter som dette;

- Vi har oppgradert RWH systemet på tre Maersk Drilling-rigger. I tillegg til 60 tonn nye stålstrukturer installert offshore, ble det også hentet inn en ny JDN lufttalje, som en ‘håndteringspakke’ i henhold til XLE rigg krav. Som følge av kompleksiteten og varigheten av prosjektet dukket det opp noen utfordringer på veien, men i godt samarbeid med Maersk Drilling og rigg-personalet har vi løst alle på en god måte. Det blir som regel stor suksess når man jobber som et lag.

Prosjektleder i Westcon Yards, Daniel Czyrkun, sier det handler om godt samarbeid.

Dedikert over 54 000 timer

Prosjektet har gitt Offshore-avdelingen mye arbeid fra start til slutt. Siden oppstarten i desember 2020, har avdelingen dedikert over 54 000 timer og oppgradert totalt ni jekk-opp bein strukturer på de tre riggene.

Arbeidet har foregått både onshore og offshore, med pre-fabrikkering av stålstrukturer i Ølen og installasjon av nye tilgangsplattformer på riggene for installasjonen av nye JDN lufttaljer.

Etter den første installasjon var utført på den første riggen ble det, i følge Maersk Drilling, gjort gode erfaringer for forberedelsene for installasjonen på de to neste riggene. Det har vært en betydelig endring av installasjonsplanen som har blitt håndtert i godt samarbeid med Westcon.

Kontakt:

Daniel Czyrkun

Prosjektleder, Offshore service

E-post: daniel.czyrkun@westcon.no

Telefon: +47 53 77 56 46

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows