Gunbjørg Nygård Melkiorsen styrker Westcon Yards som prosjektleder

Gunbjørg Nygård Melkiorsen
Publisert
5/4/2023

Westcon Yards har nylig ansatt en erfaren prosjektleder med bakgrunn innen subsea IMR, Survey og forretningsutvikling for å styrke sitt team. Vi har tatt en prat med det nye tilskuddet, Gunbjørg Nygård Melkiorsen, for å lære mer om hennes bakgrunn og arbeidsoppgaver i den nye stillingen.

"I min rolle som prosjektleder handler det om god kommunikasjon og oppfølging av prosjektteamet, og ha et overordnet blikk på kravspesifikasjoner, budsjetter, HMS og kvalitet", sier den nyansatte prosjektlederen. For å levere gode prosjekter vil hun etterstrebe å ha kunden i fokus, og levere punktlig til høyest mulig kvalitet.

 

Med en utdannelse som Skipsingeniør fra Høgskolen i Bergen har hun jobbet mange år innen oljeservicebransjen. I tillegg har hun hatt noen års erfaring innen løfteteknikk og næringsutvikling, som har bidratt til å ytterlig styrke kompetansen hennes. På hjemmebane driver hun et gårdsbruk sammen med ektemannen, der de har både sauer og melkekyr. Selv om det kan være hektisk å kombinere gårdsdrift og karriere, finner hun en genuin og avslappende glede i å jobbe med hendene og hente inspirasjon fra naturen rundt henne, forteller hun.

 

Som prosjektleder arbeider hun omtrent halvparten av tiden på hjemmekontor og pendler mellom verftet i Florø og bostedet i Nord-Troms.

«Takket være gjensidig fleksibilitet så er det fullt mulig å pendle selv om distansen er relativt stor. Men den største utfordringen er når flyselskapene innstiller ruter eller flyet blir kansellert på grunn av dårlig vær - som oftest i nord» sier Gunbjørg

 

Hun forteller videre at en prosjektleder er en som fungerer som en positiv og støttende kraft for teamet, som har ansvar for å skape et produktivt og hyggelig arbeidsmiljø, samtidig som man leverer resultatene man er ansvarlig for.

Med et lidenskapelig engasjement for faget, mener Gunbjørg at det å ha inngående kunnskap om sitt arbeidsfelt er en nøkkelfaktor for suksess.

Hun ser også verdien i å se fremover, og forutse mulige utfordringer som kan oppstå i prosjektene hun jobber med, for å unngå potensielle fallgruver og sikre en sømløs gjennomføring.

 

Da vi spurte henne om hvorfor hun ønsket å jobbe i Westcon Yards, forklarer hun: "Jeg er født og oppvokst i Florø og kjenner verftets historie godt. Westcon kjenner jeg også godt til fra min tid fra oljeservicebransjen, og vet at de har levert godt i mange år. Å ha en arbeidsplass der man har anledning til å bidra med egen kompetanse, samt kunne være med å levere gode prosjekter, er viktig for meg. Westcon Yards var for meg derfor et naturlig valg".

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows