Svein Egil Økland trer inn i nyopprettet markedsføringsrolle

Publisert
15/5/2023

Westcon Yards henter inn lokale krefter i Svein Egil Økland. Han trer inn i den nyopprettede stillingen markeds- og informasjonsansvarlig.

Svein Egil har lenge drevet med fotografi og startet selskapet Økland Foto i 2019. En av satsingene hans var opp mot bedriftsmarkedet og industrien, og det var også slik vi ble kjent med han. Siden 2012 har proff-fotografen levert fotooppdrag for Westcon Yards på prosjektbasis. Hans brede kompetanse har resultert i fantastiske bilder av skip, rigger og annen aktivitet inn og ut av fjorden hos oss i Ølensvåg.  

- Westcon Yards virker som en solid og god arbeidsplass. Det er mye som skjer på verftet, høyt tempo og litt action passer meg bra, forteller Svein Egil.

Foto av Svein Egil Økland.

I april hentet vi han inn til oss i stillingen som markeds- og informasjonsansvarlig. Det er gledelig for oss få inn lokal spisskompetanse i Svein Egil som kjenner til hjørnesteinsbedriften vår i Ølensvåg godt fra før av. Økland vil få en travel og variert hverdag hos oss, hvor han har ansvar for selskapets markedsaktiviteter, alt i fra markedsstrategier og kampanjer til publisering på nett og i sosiale medier. Alt av fotoproduksjon skal han selvsagt også stå for, da han kan levere bilder av ansatte, aktivitet på verftet, dronefoto og undervannsdronefoto.

Svein Egil er egentlig utdannet innen elektrofaget, og har erfaring med offshorearbeid innen fagfeltet offshore og maritim telecom.

- Vi var en gjeng på 90-tallet som var med på byggeprosjekter av faste installasjoner som eksempel Troll A og Ekofisk 2/4-J. Vi reiste også både inn- og utland på olje og gass landanlegg som Teeside og Emden, Kårstø og Kollsnes. Det var en fin og minnerik tid, forteller Svein Egil.

Svein Egil er på plass på verftet i Ølensvåg.

- Jeg håper å kunne tilføre Westcon Yards en høyere kvalitet på foto og skape et mer gjennomført og helhetlig visuelt uttrykk i deres markedsføring, sier Svein Egil.

Velkommen til oss, Svein Egil!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows