- Tilbakemeldingene er fantastiske, vi har definitivt gjort noe riktig

Westcon Løfteteknikk
Publisert
19/10/2021

Avdelingsleder i Westcon Løfteteknikk avd. Stavanger, Rune Bjørkevoll, er klar i sin tale når han forklarer hva som kjennetegner avdelingen: innsatsvilje og godt samhold.

Westcon Løfteteknikk avd. Stavanger er en stor aktør i en liten bransje. Her kontrolleres, repareres og sertifiseres en mengde løfteutstyr til både salg og utleie på en daglig basis. Arbeidsdagene har høyt tempo hvor kundene er avhengige av rask levering. Da er det gode samarbeidet mellom WCL sine ansatte helt uvurderlig.

- Det er et godt team vi har. Det jeg føler kjennetegner oss er at vi har utrolig sterk stå-på vilje. Vi går ikke på jobb bare for å få lønn, vi går på jobb fordi vi har godt samhold, varierte arbeidsdager og vi trives godt. Det er viktig for den høye innsatsen vi legger inn for alle våre kunder.

I WCL Stavanger er det mye utstyr som skal inn og ut, og med kunder i både landbasert- og offshore industri er det ofte viktig å få utstyret fort på plass.

- Vi lever i en verden som er under konstant tidspress, iallfall for kundene våre. Her jobber vi mye mot offshore og kundene våre opererer i bølgedaler med ulik intensitet. Våre land-baserte kunder har det litt annerledes igjen. Det må vi tilpasse oss etter.

Da er det viktig at avdelingen har både utstyret og kompetansen på plass. Skulle de mangle kompetanse, ja da er det godt å ha en større organisasjon i ryggen.

- Det er alltid et overordnet mål å bygge kompetansen til de ansatte. Hvis vi skulle mangle spesifikk kompetanse her tar vi kontakt med Haugesund og får låne en kontrollør for det spesifikke oppdraget. Det er godt å ha en stor organisasjon i ryggen, det er veldig god og bred kompetanse spredt ut i selskapet.

Jobber som et lag og drar i samme retning

Bjørkevoll har selv bred og lang erfaring med løfteteknikk og utstyr. Med bakgrunn i produksjon av vaier og kjetting sling, sakkyndig kontroll og erfaring som teknisk ansvarlig, kan avdelingslederen fordele tiden mellom administrasjon og salg, og hjelpe til på gulvet – når det trengs.

- Det er masse innen kontroll som kontrollørene i verkstedet kan mer enn meg, men jeg har bred erfaring med produkter, så da kan jeg hjelpe til med rådgivning når det er behov. Og når det er på det travleste så tar jeg på meg kjeledressen og stikker ned og jobber side om side med de ansatte i produksjonen. Eller hvis det eventuelt er et oppdrag som må tas ute, så hender det jeg drar ut selv.

Samhold og samkjøring er viktig for WCL Stavanger, i likhet med resten av organisasjonen. Bjørkevoll ser på trivsel på jobb som en direkte påvirkning til motivasjon og innsats hos medarbeiderne.

- Samhold og tilhørighet; den evnen og viljen til å forstå at alle skal dra i samme retning, det er viktig for oss. I den grad sykefravær er en indikasjon på godt miljø, så har WCL Stavanger veldig god track-record. De som jobber her har mye ansvar og tar mye initiativ, og da er det klart at et godt arbeidsmiljø, med varierte oppgaver og gode kolleger, spiller en stor rolle for den innsatsviljen og samarbeidet oss imellom.

Og kundene? Ja, de setter stor pris på WCL Stavanger sin innsats.

- Tilbakemeldingene er fantastiske - vi har definitivt gjort noe riktig. Vi har store kunder, som Havfram og Subsea7, som skryter veldig av den personlige kommunikasjonen og løsningsorienterte innstillingen hos medarbeiderne våre. Spesielt trekker de frem at de er veldig imøtekommende og hyggelige, selv når det er skikkelig travelt.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows