Vellykket levering av dekksluker til Aker Solutions

Westcon Yards/Aker Solutions
Publisert
26/3/2021

I februar i år leverte Westcon Yards 16 dekksluker til Aker Solutions i Verdal. Lukene monteres på plattformen Hod B som bygges ved verftet og har Aker BP som sluttkunde.

Lukene er 2.5 x 2.5 meter og er levert i henhold til en rekke spesifikasjoner og krav. De er værfaste, ivaretar styrken til dekkstruktur og kan monteres hvor som helst på lukedekk.

Disse dekkslukene er sikret fra å falle gjennom lukeåpning, og er dimensjonert for å motstå en gitt eksplosjonskraft.

Hver luke har 8 låser som kan betjenes fra oversiden.

De har en unik konstruksjon som gir korrekt posisjonering når lukene lukkes, i tillegg til at de legger seg fri fra lukeåpning når lukene løftes av.

Westcon Yards har levert flere lignende dekksluker til Valhall Flanke Vest og til Ivar Aasen-plattformen.

Gjentatte leveringer viser at Westcon dekksluker tilfredsstiller alle krav og ønsker som stilles av kundene.

Westcon Yards har over 30 års erfaring med fornyelse av klassegodkjenninger, reparasjon og oppgraderinger for både norske og internasjonale riggeiere. Vi er i dag en betydelig leverandør i offshoreindustrien med vårt tilbud av ingeniør-, vedlikeholds- og modifikasjonstjenestertil riggeiere og drillselskaper verden over. Vår virksomhet er spesialtilpasset riggselskapenes behov og aktiviteter.

 Med vårt verft i Ølen – et av Norges mest moderne og suksessfulle skipsverft – som startpunkt, har vi levert over 170 rigganløp siden 1994. I dag leverer vi også rigganløp fra våre verft iFlorø, Nesna og i internasjonale farvann. Vi setter alltid kundens krav og kvalitet i fokus, og leverer til avtalt tid.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Prosjektleder for Offshoreservice, Sigbjørn Matre,

Leder Offshoreservice, Nils Mikal Sørhaug.

 

Les mer om våre rig- og offshoretjenester her.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows