Vi feirer arbeidernes dag!

Publisert
1/5/2023

I anledning dagen har vi tatt en prat med en av våre medarbeidere, Robin Eide, som er sveisearbeider hos oss på Westcon Yards Karmsund.

For ett år siden ønsket vi Robin velkommen som sveisearbeider på Karmsund Yards. Men dette var ikke hans første erfaring med Westcon. Før ansettelsen hos oss ble vi kjent med han gjennom Royal Industriservices.  

Hans interesse for sveising begynte da han startet på TIP-linjen på videregående. Han tok videre andre året sitt på bilfag. Men det ble vanskelig å finne læreplass i bilfag-retningen. Da startet han opp som hjelpearbeider.

Han landet til slutt på at han skulle gå i sin fars fotspor for å bli sveiser. Fagbrevet fikk han i 2016.

- Jeg fikk til sveising med en gang, og kjente raskt at dette var det rette for meg. Nesten som om jeg var lagd for det, forteller Robin.

Videre sier Robin at det beste med jobben hans er det gode teamet og kollegaene han får jobbe med hver dag. Sveisearbeideren utdyper at han aldri har en dårlig dag på jobb med de artige kollegaene han har rundt seg. Som ny-tilflyttet til Haugesund er han også glad han har funnet venner gjennom jobben, som han kan finne på ting med etter arbeidsdagen er over.

Arbeidshverdagen til Robin er sjelden lik, og det trives han med!  

- På Karmsund Yards får vi alltid ta del i spennende prosjekt, og det er noe av det kjekkeste med å jobbe ved et verft. Våre varierte arbeidsoppgaver, små som store, bidrar til at det å være sveiser er en super jobb, utdyper Robin.  

Takk for alt arbeidet du gjør, Robin!

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows