Westcon Yards deler ut julebonus til alle sine ansatte

Westcon Yards
Publisert
20/12/2021

Westcon Yards-ansatte kan gå inn i julehøytiden med litt større smil om munnen - får utdelt stor julebonus fra ledelsen.

Sak hentet fra Skipsrevyen.no.

Bakgrunnen for bonusen er dommen fra Gulating lagmannsrett, hvor Prosafe ble dømt til å betale Westcon cirka 465 millioner kroner.

Daglig leder i Westcon Yards Ølen, Øystein Matre, legger ikke skjul på at det er kjekt å være julenisse.

- Ja, det er det. Det er kjekt å dele med noen som absolutt fortjener det. Det er de på gulvet som skaper verdiene, sier Matre.

Bonusen som betales ut er på 20 000 kroner, og Matre berømmer de ansatte for å ha vist måtehold i en vanskelig tid.

- Det var en lang prosess hvor vi ikke visste utfallet av saken, og da er det riktig synes vi å dele med de ansatte når det gikk som det gikk.

I juni 2016 tok Westcon Yards ut stevning mot Prosafe Rigs med krav om utbetaling av et utestående beløp på 306 millioner kroner. Prosafe Rigs svarte med et motkrav, og i mars avsa Stavanger tingrett en dom hvor Westcon  ble dømt til å betale 344 millioner kroner i erstatning.

I vår avsa Gulating lagmannsrett dom i ankesaken. Westcon Yards fikk da fullt medhold i sitt krav om vederlag for utførte arbeider, og Prosafe ble dømt til å betale 420 millioner kroner inkludert renter, tillegg til sakskostnader på 45 millioner kroner.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows