Westcon Løfteteknikk åpner opp for eksterne kurs for sine kunder.

Publisert
19/5/2020

Som følge av Covid-19 besluttet Westcon Løfteteknikk AS å midlertidig stenge sin kursavdeling og all kursvirksomhet. Nå åpner bedriften opp for å gjennomføre eksterne kurs for sine kunder.

I midten av mars i år valgte Westcon Løfteteknikk å midlertidig stenge ned sin kursavdeling samt all kursvirksomhet på ubestemt tid, med hensyn til smittevern for både ansatte, kunder og samfunnet som helhet.

"På bakgrunn av dagens situasjon rundt Corona COVID19, har Westcon Løfteteknikk AS besluttet å midlertidig stenge hele sin kursavdeling og stoppe all kursvirksomhet gjeldende fra 16.03.2020."

Dette kommer av et skriv sendt til alle påmeldte kursdeltagere, 12.03.20. Se hele artikkelen her.

Westcon Løfteteknikk fortsetter stengingen og utvider til ut mai, med forbehold om at det bli lenger varighet.

Nå åpner bedriften også opp for muligheten til å holde eksterne kurs for sine kunder, så fremt det er mulig å overholde smittevernreglene for å forsikre at sikkerheten til både ansatte og kursdeltagere kan ivaretas.

"Det kan være mulig for oss i perioden fremover å holde noen eksterne kurs i de tilfellene smittevernreglene kan bli overholdt på en god måte. Dette vil være kurs på forespørsel fra kunde."

Dette kommer av et skriv sendt ut 23.04.2020.

Bedriften inviterer kunder til å ta kontakt på telefon: 52 71 93 00 eller per e-post: wcl@westcon.no for mer informasjon angående muligheten for eksterne kurs.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows