Westcon Løfteteknikk fronter grønne løsninger med nye Citroën E-Jumpy

Ingve Talmo, Åkra Bil AS
Publisert
23/6/2021

I juni får Westcon Løfteteknikk (WCL) levert fem, skinnende nye varebiler fra Åkra Bil AS. Selskapet har ved flere anledninger siden 2014 bestilt varebiler fra bil-leverandøren, men denne gangen var bestillingen litt annerledes.

100% elektrisk på veien

Varebilene fra Citroën er nemlig 100% elektriske og har i tillegg en Brake-modus, som gir optimal gjenvinning av bremseenergi når du bremser og senker hastigheten.

Administrerende direktør for WCL, Karl Johan Jentoft, sier at valget falt på Citroën E-Jumpy både på grunn av nytte, men også for å symbolisere selskapets satsning på grønnere løsninger;

- Det er klart vi som industriselskap skal være med og fronte grønne løsninger. Vi har store ambisjoner om å kunne bidra til mindre utslipp i norsk industri og det innebærer at vi finner og satser på nye, miljøvennlige løsninger over hele linjen.

Varebilen har en rekkevidde på 330 kilometer og kan ha nyttelast opptil 1000 kg i tillegg til 1000 kg hengervekt. Det var et av de viktigste argumentene, forklarer direktøren;

- WCL har oppdrag over hele Haugalandet og mange kontrollører som kjører ut direkte til kundene med alt de trenger av utstyr. Da er det viktig at vi har kjøretøy som har god nok kapasitet, men også god nok rekkevidde. Det er veldig bra at vi har miljøvennlige alternativer som oppfyller disse kravene.

Kåret til Årets Varebil 2021

Ingve Talmo, salgsansvarlig for Citroën hos Åkra Bil AS, forteller at varebilen har bred anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt.

- Denne ble kåret til Årets Varebil i en internasjonal konkurranse i 2021, og er veldig populær blant kundene våre, påpeker Talmo. 

Selv i en utfordrende tid klarte Åkra Bil å levere etter selskapets ønsker. Talmo forklarer at de er fornøyd med at de hadde bilene tilgjengelig og kunne hjelpe WCL med denne bestillingen;

- Det er en god bil, som ser flott ut og som gjør jobben den skal gjøre og mer. Jeg tror WCL vil bli veldig fornøyd med de fem nye bilene sine.

Westcon Løfteteknikk kan nå stolt vise frem logoen på vei til og fra kundene sine og samtidig fronte miljøvennlige løsninger på veien.

Kanskje det inspirerer andre til å gjøre det samme.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows