Westcon Løfteteknikk nå med 100 tonns JDN lufttalje i utleiepool

Westcon Løfteteknikk
Publisert
7/10/2021

Westcon Løfteteknikk (WCL) har nå fått inn etterlengtet 100 tonns lufttalje fra den anerkjente leverandøren J.D. Neuhaus.

Totalleverandøren av løfteteknikk kan nå tilby et komplett utvalg av JDN lufttaljer fra 125kg til 100 tonn. Utleieansvarlig, Harald Våga, sier dette åpner opp enda flere nye kunder som har et behov for store taljer som kan løfte tungt.

- Blant annet offshoreindustrien i sin helhet, samt kraftindustrien som er under utbygging, vil ha stor nytte av disse taljene. 

Det er nemlig ikke så lett å få tak i 100 tonns lufttaljer i dag. Våga forklarer at det er et begrenset antall av 40, 60 og 100 tonns taljer tilgjengelig i markedet i Norge og Europa.

- Vi er veldig stolte av å være en av få leverandører i Norge og Europa som kan tilby disse taljene. Dette åpner opp et enda større marked for oss, både langs kysten i Norge, men også i større deler av Europa.

Lufttaljene, som har regulerbare løftehøyder, er svært populære blant kundene til WCL. De nye taljene på 100 tonn åpner opp for et enda større kundespekter og bedre tilbud til eksisterende kunder.

- Lufttaljeparken vår er nå komplett, med tanke på det utvalget JDN tilbyr. Både offshoreindustrien, BOP heiseverk, verftsindustrien og kraftindustrien vil ha god nytte av disse nye, 100 tonns taljene vi nå har i vår utleiepool. Nå har vi tilgang på et større marked i Norge, i tillegg til Europa.

Kontakt

Harald Våga

Utleieansvarlig

E-post: harald.vaga@westcon.no

Telefon: +47 952 35 821

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.
No widows